talent

Organisatie ontwikkeling


Trainingen


Nomilis Bedrijfspsychologen heeft in de loop van de tijd trainingen en workshops ontwikkeld naar aanleiding van uiteenlopende vragen die wij van verschillende klanten hebben gekregen. Deze trainingen worden continu ververst met nieuwe inzichten en opgedane ervaring vanuit de training. Daarnaast ontwikkelen wij ook maatwerk trainingen. In nauw overleg met de betreffende partijen, zorgen we voor een actuele en effectieve training voor uw medewerkers.


Workshop: de relatie tussen bevlogenheid, werkverslaving en burnout


Inzichtelijke workshop dat handelt over het voorkomen van werkverslaving en het stimuleren van bevlogenheid binnen de organisatie.


Interactieve workshop: E = K x A²


Een nieuwe kijk op persoonlijke effectiviteit, acceptatie en communicatie. In een interactieve workshop wordt op een speelse, doch directe wijze de kracht achter persoonlijke effectiviteit belicht.


Verdiepingstraining communicatie: Talk of Intentions


Wanneer we de intenties van onze collega’s, familie, vrienden en kennissen proberen te ‘lezen’, dan zullen er veel minder problemen ontstaan in de communicatie. Door het leren uiten van je echte intenties in een gesprek, los je meteen twee basisproblemen op: het probleem dat je niet altijd goed begrepen wordt door anderen en het gevoel dat je jezelf niet waarlijk uitspreekt. Door het uitspreken van je ware intenties en het ‘lezen’ van de intenties van anderen, zet je een eerste stap naar het verkrijgen van echte consensus: een oplossing die voor beide partijen iets oplevert.


Training Omgaan met Passieve Agressiviteit


Communicatietraining met als doel minder expliciete communicatie zichtbaar te maken, zodat men beter in staat is om grenzen te stellen. Hier komen ook de feedbackregels aan de orde en het belang van feedback geven ‘on the spot’.


Interactieve training: Cliëntgerichte Communicatie


Communicatietraining waarbij de nadruk wordt gelegd op het verkrijgen van inzicht in je eigen wijze van communiceren en je eigen verantwoordelijkheidsaandeel in de communicatie met de klant.


Workshop Preventie Burnout


Het aantal werknemers met burnout neemt nog steeds toe: hoe signaleer je als werkgever/leidinggevende burnout in een vroegtijdig stadium, En hoe kun je het beste omgaan met medewerkers bij wie burnout geconstateerd is?© 2020 nomilis Loopbaan Psychologen - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement