talent

Persoonlijke ontwikkeling


Carrièreswitch


Zit jij nog op de juiste plaats? Of mis je een bepaalde bevlogenheid om je werk te doen, ben je minder gedreven, verveel je je of zoek je juist wat meer rust? Past het werk dat je doet nog wel bij de manier waarop jij de afgelopen jaren bent ontwikkeld? Voel jij je nog loyaal naar de organisatie of heb je het gevoel dat de ‘liefde’ nu wel over is?


Dit zijn allemaal zeer reële vragen die je jezelf kunt stellen en waar je best even mee kunt rondlopen voordat je ‘de stap’ durft te zetten. ‘Die stap’ hoef je natuurlijk niet direct en ook niet alleen te nemen.


Een krachtig hulpmiddel om antwoord te kunnen geven op welke wijze je je loopbaan momenteel ervaart en of je momenteel nog op de juiste plek zit, is het doen van een nulmeting mét aanvullende coaching. Ons ‘Person Job Fit’ onderzoek is erop gericht om jouw werkbeleving in kaart te brengen en een helder ontwikkelbeeld te scheppen naar de toekomst toe. Op basis van deze nulmeting zullen er vervolgens een aantal scenario’s geschetst worden, waar je op een praktische wijze samen met een van onze bedrijfspsychologen mee aan de slag gaat. Op weg naar de baan die werkelijk bij je past.© 2020 nomilis Loopbaan Psychologen - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement