talent

Referenties“Wat ik vooral prettig vond, was dat tijdens het gehele traject de nadruk werd gelegd op de verdere ontwikkeling en intensivering van mijn talenten. Verfrissend dat het nu niet telkens om dingen gaat die je moet verbeteren aan jezelf, maar juist om je kwaliteiten te ‘finetunen’, zodat je ze optimaal kunt inzetten!”

Marcel V. , process engineer


 

“Geduld, motivatie en inspiratie. Dat zijn woorden die mijn traject bij Nomilis wel typeren. Fijn dat jullie in eerste instantie veel geduld konden opbrengen met mijn nogal ‘springerige’ karakter. Toen ik eenmaal inzag waar dat vandaan kwam, werd ik weer gemotiveerd om te doen waar ik goed in ben. Ook voor de toekomst heb ik voldoende inspiratie opgedaan om anderen verder op weg te helpen. Nomilis, spread the word!”

Ger van den Berg, consultant


 

“Ik leerde bij psychologen en andere hulpverleners dat ik grenzen moest trekken en assertiever moest zijn. Toch lukte me dat nooit echt. Tot ik bij Nomilis kwam. Zij geven eerst een stukje inzicht in je eigen processen, zodat je weet waarom je iets doet of niet doet. Door dat inzicht, kan ik nu veel beter voor mezelf opkomen en voel ik me ook sterker.”

Rob V.


 

“Hierbij wil ik mijn ervaring delen met Nomilis. in Juli 2014 voor het eerst contact gehad Nomilis. Ik kwam binnen als een dood vogeltje ik was heel onzeker en had steeds een bevestiging nodig. Na intensief contact met Nomilis sta ik steviger in mijn schoenen. Ik kan nu voor mezelf op komen ik heb er echt veel aan gehad. De leuke gespreken, de opdrachten die ik mee kreeg en vooral het rollenspel. Ik ging er altijd met veel zin heen omdat ik weet hoe depri ik ook was ik ging wel altijd lachend de deur uit omdat de gesprekken tussen ook heel komisch waren. Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor alles wat jullie mij hebben geleerd en ik gebruik het nog steeds in de praktijk en ik hoor heel veel van mensen dat ik echt veranderd ben.”

Anneke M. , financial controller Seaway Heavy Lifting


 

“Laagdrempelig, professioneel en praktisch, zo kan ik het beste de begeleiding bij mijn coachingstraject beschrijven. Het heeft als een katalysator op mijn ontwikkeling van operationeel leidinggevende naar strategisch leidinggevende gewerkt! Ik kan het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.”

Dennis de Roo, Regiodirecteur Gemiva-SVG groep


 

““Het coachingstraject heeft me veel mooie dingen opgeleverd. Verhelderende inzichten, maar ook concrete handvatten om sterker te worden in mijn rol als leidinggevende. Het heeft me het zelfvertrouwen gegeven om een volgende stap te zetten in mijn carrière.”

Leonie Voogt – de Raad, Gemeente Spijkenisse


 

“Oke, iedereen heeft wel een talent, maar het werd pas leuk toen ik mijn eigen unieke blauwdruk ging onderzoeken. Dat gaat dan echt over mij en ik moet zeggen dat ik mij daardoor best bijzonder ging voelen. Ik ging als het ware uitstralen waar ik goed in was. Baan opgezegd en nu in een maatschap werkzaam. Ik heb het er erg naar mijn zin en kan alleen maar zeggen: had ik maar eerder aan de bel getrokken.”

M. Looijmans, teamcoördinator


 

“Toen ik in een burn-out raakte ben ik in contact gekomen met Nomilis. In een voor mij zeer moeilijke tijd heb ik geleerd om niet meer over mijn eigen grenzen heen te gaan. Dat begon bij het invoelen van waar mijn grenzen nu daadwerkelijk liggen. Emotie en ratio zijn soms heel erg vermengd en door het traject ben ik erachter gekomen dat je je emoties ook kunt managen. Als je gevoelig bent voor de energie en invloed van anderen, dan kan dat ook soms tegen je werken. Nu vind ik meer balans in het geven van hulp en aandacht aan anderen én het ontvangen van hulp, compassie en interesse van anderen. “

J. van Luijk


 

“Emotiemanagement vond ik maar een abstract begrip. Waarom moet ik mijn emoties managen? Word ik dan geen robot? Maar niks was minder waar. Ik had te kampen met allerlei collega’s die wat van mij moesten. En, ik liet dat vaak toe. Door het traject bij Nomilis, leerde ik hoe mijn eigen emoties in elkaar zaten en hoe mijn gedrag erdoor beïnvloed werd. Daarnaast leerde ik ook hoe ik mijn eigen emoties kon shiften van die van collega’s en zelfs vrienden. Je moet dus eigenlijk de problemen of zware emoties laten bij wie ze horen. Dit inzicht zorgde ervoor dat ik weer strijdbaarder werd en mezelf meer durfde te laten zien. Ik leerde ook om duidelijker aan mijn omgeving mijn grenzen aan te geven. En kon dat ook nog eens goed beargumenteren. Dankjewel Nomilis, ik weet zeker dat ik nog eens terugkom als ik weer ergens tegen aanloop. Jullie zijn goed in staat om helder, adequaat en op korte termijn de onderste steen boven te halen!”

Geert Moelen, coördinator transport

 

© 2020 nomilis Loopbaan Psychologen - Alle rechten voorbehouden | Privacy statement